Millora d'ambliopia en un adult

Hola, em dic Meritxell i tinc 38 anys. Des dels 9 anys porto ulleres i no n’he estat mai depenent fins que vaig començar a treballar. Vuit hores diàries d’ordinador a la feina van empitjorar la meva visió. També vaig començar a tenir problemes de cervicals fins finalment tenir també marejos diaris que sempre atribuïa a les cervicals.

Des de fa 10 anys que depenc del fissió, les meves cervicals no han anat a pitjor, però els meus marejos continuaven. Em rodava el cap cada dia. Com que he tingut dos fills, vaig pensar que potser el rodament de cap, els marejos, eren per culpa de la meva vista que havia empitjorat. Hi veia sempre borrós i vaig anar a l’oculista. L’oculista em va dir que tot i que hi veia borrós, la graduació de les meves ulleres era la correcta; no me la podia millorar. Al no agradar-me la seva resposta vaig anar a un oculista de fora d’Andorra perquè em solucionés el problema i em va dir lo mateix! Que mai arribaria a veure-hi bé ni amb ulleres.

Això em va neguitejar i vaig seguir buscant especialistes fins que vaig trobar la Núria Risco que desprès de 4 hores de proves va saber trobar quin era el meu problema i em va dir que tenia solució! Resulta que tenia un ull gandul, que hi veia molt menys que l’altre ull i aquesta descompensació feia que em maregés tan sovint.

Després de 6 mesos de treball amb la Núria i d’una nova graduació d’ulleres, he deixat de marejar-me, no em roda més el cap i hi veig molt bé amb les meves noves ulleres. Abans era incapaç de llegir nítidament i ara no hi puc veure més clar. Abans em treia les ulleres cada 2 per 3 perquè no m’ajudaven a veure-hi bé (em rodava el cap i tenia mals de cap molt sovint) ara tot això s’ha acabat.

 • Canviar la manera de veure les situacions

  Sóc d’Escaldes i vull compartir el meu testimoni amb vosaltres amb la intenció de poder-vos ajudar a viure millor.

  Us explicaré dues situacions viscudes per mi i els canvis que s’han produït en la meva vida després d’haver tingut el privilegi de ser atesa per la psicòloga Margarita Albós.

  Fa uns quatre anys, vaig assistir a la seva consulta amb una por molt

  Leer más
 • Superar l’ansietat

  M'agradaria amb el meu relat explicar-vos la meva història.

  Va ser un bon dia al matí quan em vaig aixecar i em vaig notar molt nerviosa. Tenia palpitacions, el cor m'anava a mil, em notava marejada i un formigueig a la cara, com si alguna cosa m'hagués de passar.

  Leer más
 • Superar l’angoixa per la pandèmia

  Hola, està clar que aquesta pandèmia no ha deixat a ningú indiferent. Soc infermera i vaig estar treballant a primera línia. En un primera moment, no era conscient del dany psicològic que estava patint fins que un dia quan va començar la segona onada vaig patir una crisis d’angoixa important i vaig decidir buscar una solució i ficar-me en mans d’un professional.

  Leer más
 • Treball intrapersonal

  Fa uns mesos vaig sentir-me molt baix. Sortia d’una relació en la que no vaig poder donar el que volia, fruit d’un treball amb mi mateix pendent i d’una separació anterior no tancada.

  Leer más
 • Ansiedad

  Quisiera ayudar con mi relato a alguna persona que este pasando en este momento por el trastorno llamado ansiedad. Todo el mundo sabe que es sentir ansiedad, pero cuando esta te domina el sentimiento puede llegar a ser aterrador.
  Te levantas por la mañana y te sientes ya cansado, mareado, en momentos dados sufres una llamada crisis de ansiedad, en donde crees que vas a sufrir un ataque de

  Leer más
 • Superar una bulímia

  "Durant més de 19 anys he tingut problemes amb l'alimentació. La psicòloga de trastorn alimentaris de l'hospital de Meritxell em va diagnosticar una bulímia restrictiva nerviosa.

  Durant tots aquests anys, he alternat unes fases bulímiques (però sense vomitar) i fases anorèxiques. El meu pes variava molt, entre 50 kg i 70 kg.

  Leer más
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • Millora d'ambliopia en un adult

  Hola, em dic Meritxell i tinc 38 anys. Des dels 9 anys porto ulleres i no n’he estat mai depenent fins que vaig començar a treballar. Vuit hores diàries d’ordinador a la feina van empitjorar la meva visió. També vaig començar a tenir problemes de cervicals fins finalment tenir també marejos diaris que sempre atribuïa a les cervicals.

  Leer más
 • 1