Superar una bulímia

"Durant més de 19 anys he tingut problemes amb l'alimentació. La psicòloga de trastorn alimentaris de l'hospital de Meritxell em va diagnosticar una bulímia restrictiva nerviosa.

Durant tots aquests anys, he alternat unes fases bulímiques (però sense vomitar) i fases anorèxiques. El meu pes variava molt, entre 50 kg i 70 kg.

Vaig fer una teràpia durant més de dos anys amb un altre psicòleg (no era la Margarita) i continuava destruint-me a poc a poc, sent infeliç i sense acceptar el meu cos.

Un dia una amiga em va aconsellar anar veure la Margarita.

Unes de les millors coses que he fet mai.

En 5 sessions, vaig solucionar aquest problema contra el qual havia lluitat tant de temps.

Vaig fer tots els exercicis que em va recomanar la Margarita.

Ara fa més d'un any que no em preocupo amb el menjar. He introduït a la meva alimentació tots els aliments, no em privo de res i ja ni m'engreixo ni m'aprimo. Estic en el meu pes ideal, és a dir el pes en el qual em sento bé tant amb la roba com amb el meu aspecte físic. Cal dir que amb la Margarita vam treballar molt l'acceptació del meu físic.

Això és una de les coses que m'ha canviat més la vida.

Abans em trobava molt lletja i ara m'agrado!

Fa més d'un any que vaig fer la teràpia amb la Margarita i no he tingut cap recaiguda. Menjo el que en ve de gust i he après a escoltar el meu cos. Per exemple, per les festes Nadal no m'he privat de res però tampoc m'he atipat i, com ja m'ho havia dit la Margarita, el meu cos es va regular solet.

Gràcies a aquesta teràpia he millorat la meva autoestima, ara em sento millor, el menjar ja no és una lluita, és un plaer. El mirall ja no és el meu enemic."

 • Canviar la manera de veure les situacions

  Sóc d’Escaldes i vull compartir el meu testimoni amb vosaltres amb la intenció de poder-vos ajudar a viure millor.

  Us explicaré dues situacions viscudes per mi i els canvis que s’han produït en la meva vida després d’haver tingut el privilegi de ser atesa per la psicòloga Margarita Albós.

  Fa uns quatre anys, vaig assistir a la seva consulta amb una por molt

  Leer más
 • Superar l’ansietat

  M'agradaria amb el meu relat explicar-vos la meva història.

  Va ser un bon dia al matí quan em vaig aixecar i em vaig notar molt nerviosa. Tenia palpitacions, el cor m'anava a mil, em notava marejada i un formigueig a la cara, com si alguna cosa m'hagués de passar.

  Leer más
 • Superar l’angoixa per la pandèmia

  Hola, està clar que aquesta pandèmia no ha deixat a ningú indiferent. Soc infermera i vaig estar treballant a primera línia. En un primera moment, no era conscient del dany psicològic que estava patint fins que un dia quan va començar la segona onada vaig patir una crisis d’angoixa important i vaig decidir buscar una solució i ficar-me en mans d’un professional.

  Leer más
 • Treball intrapersonal

  Fa uns mesos vaig sentir-me molt baix. Sortia d’una relació en la que no vaig poder donar el que volia, fruit d’un treball amb mi mateix pendent i d’una separació anterior no tancada.

  Leer más
 • Ansiedad

  Quisiera ayudar con mi relato a alguna persona que este pasando en este momento por el trastorno llamado ansiedad. Todo el mundo sabe que es sentir ansiedad, pero cuando esta te domina el sentimiento puede llegar a ser aterrador.
  Te levantas por la mañana y te sientes ya cansado, mareado, en momentos dados sufres una llamada crisis de ansiedad, en donde crees que vas a sufrir un ataque de

  Leer más
 • Superar una bulímia

  "Durant més de 19 anys he tingut problemes amb l'alimentació. La psicòloga de trastorn alimentaris de l'hospital de Meritxell em va diagnosticar una bulímia restrictiva nerviosa.

  Durant tots aquests anys, he alternat unes fases bulímiques (però sense vomitar) i fases anorèxiques. El meu pes variava molt, entre 50 kg i 70 kg.

  Leer más
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • Millora d'ambliopia en un adult

  Hola, em dic Meritxell i tinc 38 anys. Des dels 9 anys porto ulleres i no n’he estat mai depenent fins que vaig començar a treballar. Vuit hores diàries d’ordinador a la feina van empitjorar la meva visió. També vaig començar a tenir problemes de cervicals fins finalment tenir també marejos diaris que sempre atribuïa a les cervicals.

  Leer más
 • 1