Canviar la manera de veure les situacions

Sóc d’Escaldes i vull compartir el meu testimoni amb vosaltres amb la intenció de poder-vos ajudar a viure millor.

Us explicaré dues situacions viscudes per mi i els canvis que s’han produït en la meva vida després d’haver tingut el privilegi de ser atesa per la psicòloga Margarita Albós.

Fa uns quatre anys, vaig assistir a la seva consulta amb una por molt gran a que el meu fill de 3 anys, pogués patir bulling algun dia. Evidentment, i de manera inconscient, estava fent tots els passos perquè el meu fill no se sentís segur a l’escola, ja que jo no em sentia segura quan ell estava sol amb altres nens. En una sola sessió, Margarita em va tractar per aquest tema, i poc a poc vaig anar notant canvis, i el meu fill va anar agafant cada vegada més confiança. Però, quan realment em vaig adonar del gran canvi que s’havia produït en el meu interior, va ser quan al cap d’uns mesos, mirant les fotografies de l’escola vaig quedar totalment impressionada. Hi havia una fotografia amb el meu fill al mig de l’aula, amb les mans a la butxaca i mirant uns nens que jugaven. Aquella fotografia m’aterrava abans del tractament amb Margarita, veia un nen que estava sol i mirava amb tristesa els altres nens que no volien jugar amb ell.
Però en aquell moment, i molt sorpresa, veia un nen tranquil, relaxat i feliç observant simplement com jugaven els altres nens.

Darrerament he tornat a la seva consulta perquè em sentia malament a la feina pel rebuig d’algunes companyes. En una sola sessió, he passat de tenir angoixa i no voler anar a treballar, a trobar-me a gust i integrada a la feina, i d’una situació a l’altra han passat només 15 dies. Abans d’entrar a la seva consulta, feia més de dos mesos en que no tenia il·lusió per res i estava molt baixa d’ànims, i només sortir vaig tornar a tenir ganes i il·lusió per fer coses.

Sé que sembla increïble tot el que us explico, però us asseguro que he estat totalment sincera i objectiva. I ho he volgut compartir amb vosaltres perquè crec que a vegades ens trobem en situacions en les que sabem què hem de fer per avançar però les nostres creences o records no ens ho permeten. En el meu cas, Margarita ha aconseguit alliberar-me d’aquesta càrrega per continuar vivint lliurement.
B.A

 • Canviar la manera de veure les situacions

  Sóc d’Escaldes i vull compartir el meu testimoni amb vosaltres amb la intenció de poder-vos ajudar a viure millor.

  Us explicaré dues situacions viscudes per mi i els canvis que s’han produït en la meva vida després d’haver tingut el privilegi de ser atesa per la psicòloga Margarita Albós.

  Fa uns quatre anys, vaig assistir a la seva consulta amb una por molt

  Leer más
 • Superar l’ansietat

  M'agradaria amb el meu relat explicar-vos la meva història.

  Va ser un bon dia al matí quan em vaig aixecar i em vaig notar molt nerviosa. Tenia palpitacions, el cor m'anava a mil, em notava marejada i un formigueig a la cara, com si alguna cosa m'hagués de passar.

  Leer más
 • Superar l’angoixa per la pandèmia

  Hola, està clar que aquesta pandèmia no ha deixat a ningú indiferent. Soc infermera i vaig estar treballant a primera línia. En un primera moment, no era conscient del dany psicològic que estava patint fins que un dia quan va començar la segona onada vaig patir una crisis d’angoixa important i vaig decidir buscar una solució i ficar-me en mans d’un professional.

  Leer más
 • Treball intrapersonal

  Fa uns mesos vaig sentir-me molt baix. Sortia d’una relació en la que no vaig poder donar el que volia, fruit d’un treball amb mi mateix pendent i d’una separació anterior no tancada.

  Leer más
 • Ansiedad

  Quisiera ayudar con mi relato a alguna persona que este pasando en este momento por el trastorno llamado ansiedad. Todo el mundo sabe que es sentir ansiedad, pero cuando esta te domina el sentimiento puede llegar a ser aterrador.
  Te levantas por la mañana y te sientes ya cansado, mareado, en momentos dados sufres una llamada crisis de ansiedad, en donde crees que vas a sufrir un ataque de

  Leer más
 • Superar una bulímia

  "Durant més de 19 anys he tingut problemes amb l'alimentació. La psicòloga de trastorn alimentaris de l'hospital de Meritxell em va diagnosticar una bulímia restrictiva nerviosa.

  Durant tots aquests anys, he alternat unes fases bulímiques (però sense vomitar) i fases anorèxiques. El meu pes variava molt, entre 50 kg i 70 kg.

  Leer más
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4