Superar l’ansietat

M'agradaria amb el meu relat explicar-vos la meva història.

Va ser un bon dia al matí quan em vaig aixecar i em vaig notar molt nerviosa. Tenia palpitacions, el cor m'anava a mil, em notava marejada i un formigueig a la cara, com si alguna cosa m'hagués de passar.

Molt assustada, vaig demanar hora al meu metge de capçalera. Em va demanar una analítica, la qual va sortir tot bé, i d'altres proves que també van sortir correctament.

Em vaig quedar més tranquil·la, però passaven els dies i tenia els mateixos símptomes. Uns dies tenia dolor al pit, altres formigueig a cara i a mans, la boca seca, ....notava un neguit intern que no em deixava tranquil·la.

Jo continuava fent la meva vida , però notava que m'anava posant limitacions: no volia quedar-me sola a casa, no volia anar a dinar/sopar fora, no anava a fer la compra sola.... tenia por que em passés alguna cosa i no saber que fer.

No podia fer la meva vida normal i jo no volia seguir així.

Parlant amb una bona amiga em va aconsellar anar a veure la Margarita i així ho vaig fer.

Us puc ben dir, que la Margarita m'ha donat eines per quan em torni a venir l'ansietat, si torna, poder afrontar-la i no tenir por. Han estat 6 sessions i la veritat que l'ajuda que he tingut ha sigut molt gran.

Actualment faig la meva vida normal, la que feia abans, sense limitacions i sense por a que em torni a venir l'ansietat.

Moltes gràcies Margarita per ajudar-me tant .

E.B.

 • Canviar la manera de veure les situacions

  Sóc d’Escaldes i vull compartir el meu testimoni amb vosaltres amb la intenció de poder-vos ajudar a viure millor.

  Us explicaré dues situacions viscudes per mi i els canvis que s’han produït en la meva vida després d’haver tingut el privilegi de ser atesa per la psicòloga Margarita Albós.

  Fa uns quatre anys, vaig assistir a la seva consulta amb una por molt

  Leer más
 • Superar l’ansietat

  M'agradaria amb el meu relat explicar-vos la meva història.

  Va ser un bon dia al matí quan em vaig aixecar i em vaig notar molt nerviosa. Tenia palpitacions, el cor m'anava a mil, em notava marejada i un formigueig a la cara, com si alguna cosa m'hagués de passar.

  Leer más
 • Superar l’angoixa per la pandèmia

  Hola, està clar que aquesta pandèmia no ha deixat a ningú indiferent. Soc infermera i vaig estar treballant a primera línia. En un primera moment, no era conscient del dany psicològic que estava patint fins que un dia quan va començar la segona onada vaig patir una crisis d’angoixa important i vaig decidir buscar una solució i ficar-me en mans d’un professional.

  Leer más
 • Treball intrapersonal

  Fa uns mesos vaig sentir-me molt baix. Sortia d’una relació en la que no vaig poder donar el que volia, fruit d’un treball amb mi mateix pendent i d’una separació anterior no tancada.

  Leer más
 • Ansiedad

  Quisiera ayudar con mi relato a alguna persona que este pasando en este momento por el trastorno llamado ansiedad. Todo el mundo sabe que es sentir ansiedad, pero cuando esta te domina el sentimiento puede llegar a ser aterrador.
  Te levantas por la mañana y te sientes ya cansado, mareado, en momentos dados sufres una llamada crisis de ansiedad, en donde crees que vas a sufrir un ataque de

  Leer más
 • Superar una bulímia

  "Durant més de 19 anys he tingut problemes amb l'alimentació. La psicòloga de trastorn alimentaris de l'hospital de Meritxell em va diagnosticar una bulímia restrictiva nerviosa.

  Durant tots aquests anys, he alternat unes fases bulímiques (però sense vomitar) i fases anorèxiques. El meu pes variava molt, entre 50 kg i 70 kg.

  Leer más
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4